Equip Vademimus

 
ÀNGELA. Sóc la Directora del centre. Esteticista, quiromassatgista i terapeuta des de fa… bé, fa molts i molts anys, deixem-ho així!
He viscut el món de l’estètica i teràpies naturals des de tots els punts de vista; esteticista, quiromassatgista, terapeuta de flors de Bach, cromoterapeuta, aromaterapeuta, formadora de diferents productes i aparatologia d’alta gamma i ponent en diferents conferències i congressos.
Amb l’experiència de conèixer per dins l’estètica i la medicina estètica de tot el país durant tant temps, quan vaig obrir el primer VADEMIMUS al carrer Bonaire, tenia molt clar com volia que fos i el que volia oferir.
Treballar amb persones, tenir-ne cura, proporcionar-los benestar, i ajudar-les a sentir-se bé per dins i per fora era l’objectiu. Però a més volia que fos en un ambient càlid i proper, en unes cabines que inspiressin relaxació només entrar-hi, amb espelmes i olors agradables i sobretot amb un tracte acurat i proper que fes a la persona sentir-se el més important del món.

Vademimus ha crescut, l’equip humà s’ha ampliat amb personal jove i amb una preparació que ja hagués volgut jo a la seva edat. Són joves entusiastes i apassionades per la feina, boníssimes professionals, amb molt bon rotllo entre elles i amb una gran empatia pel client, cosa que es nota tan bon punt s’entra.
Ara després d’haver passat uns anys, puc dir que s’han aconseguit tots els objectius previstos.
GRÀCIES A TOTS VOSALTRES.

 

 

 

Qui treballa amb les mans és un obrer
Qui treballa amb les mans i el cap és un artista
Però qui treballa amb les mans, el cap i el cor és un mestre